Vaš najslađi susjed

Odakle ime slastičarnice?

Znate li što je škartoc? Ne? To je papirnata vrećica u koju za Vas spremamo našu deliciju !

O proizvodima

Tijesto za ove slastice izrađuje se od sedam tradicionalnih, prirodnih, organskih sastojaka, ručno se valja te peče svježe, po narudžbi.
 
Proizvod koji postoji u svijetu već dugi niz godina i kojeg smo prilagodili našem podneblju s okusom i aromama te pripremljen od najboljih sastojaka. Koliko je više moguće koristimo proizvode lokalnih dobavljača . Škartoc može biti slani ili slatki ovisno o Vašim željama.
 
Za ljubitelje slanog, osmišljen je i poseban slani škartoc s okusom Dalmacije. Riječ je o kombinaciji dvije vrste sira, pesta od petrusimula, češnjaka i maslinovog ulja na žaru. Nakon što se ispeče, škartoc kolač se premaže i napuni nadjevom od dvije vrste sira, šunkom, kulenom, kukuruzom,dimljenom paprikom, vrhnjem i dalmatinskim začinima. Druga, riblja kombinacija s tunjevinom, inćunima, kaparama, senfom i začinima osvojila je sve ljubitelje dobre marende.
 U Slatkim kombinacijama trenutno postoji 42 kombinacije posipa i namaza po želji. Mi ističemo Splitski namaz ( suhe smokve,suvice,lješnjak….), te ručno rađeni nadjev od jabuka.
 Uz Škartoc u ponudi se izdvajaju i Fritule rađene po starom dalmatinskom receptu. Naše Fritule su  uvijek svježe pečene , te se može birati posip i umak  po želji.
 

VAŠ NAJSLAĐI SUSID!!

Želite otvoriti vlastiti Škartoc?

Škartoc

Put Brodarice 6, T.C. Joker 4.kat, 21000, Split

Pon-Ned 9:00 – 22:00

Telefon: 091 3378724

skartocsplit@gmail.com